Mladi srpski inovator se bori kao lav: Teško je bilo iskoračiti korak napred bez budućnosti

133

Mladi inovator i student mašinstva Stefan Unić je očarao sve gledaoce ulogom inovatora na malim ekranima. Deceniju opstanka na sceni je veliki uspeh, a 22- godišnji inovator tvrdi da je sve manji broj kolega i koleginica koji dočekaju duži period na malim ekranima u inovatorskom pozivu.

U plemenitoj želji da pomogne, naučnik Stefan Unić nedavno je napravio poseban projekat za Srbiju u vezi prečišćavanja zagađene vode i time osvojio najviša priznanja.

“Personalizovani orgonit” je pronalazak za koji je Stefan dobio i ponude iz inostranstva, ali koje je odbio, kako se navodi, želeći da uređaj ostane u Srbiji. Uređaji se smatraju “neutralizatorima zračenja koji čiste vazduh i atmosferu”.

“S obzirom da je vazduh u Srbiji takav da ne može da se diše, mislim da bi ove uređaje trebalo imati u svakoj kući kako bi nas štitili od zračenja, čistili vazduh i atmosferu. Ovi uređaji su naučno dokazani još 1989. godine, samo ih je trebalo pronaći u polju nauke i osmisliti kako bi trebalo da izgleda..

The post Mladi srpski inovator se bori kao lav: Teško je bilo iskoračiti korak napred bez budućnosti appeared first on Srpska dijaspora | Vesti iz dijaspore i o dijaspori.

Original Article