Milica Delević: Promene kroz koje sam prošla naučile su me da ne pravim planove unapred

59

Foto: Privatna arhiva Milica Delević studirala je u Srbiji, Češkoj i Velikoj Britaniji.
Bila je direktorka Kancelarije za evropske integracije Vlade Srbije, a sada radi u Evropskoj banci za obnovu i razvoj u Londonu.
U julu 2021. će biti osam godina otkako je Milica Delević otišla iz Srbije.
Ona danas živi i radi u Londonu, u Velikoj Britaniji i za Danas.rs je ispričala svoja iskustva o životu tamo i trenutnoj situaciji sa virusom korona.
Na početku razgovora pitali smo je kakva je trenutna situacija u Britaniji, s obzirom na pojavu novog, mutiranog, virusa, kao i zabrane letova ka mnogim zamljama.
„Trenutna situacija je teška, broj zaraženih se brzo povećava, naročito na severoistoku zemlje, gde je i London. To je i dovelo do promene pravila ponašanja – umesto relaksacije koja se očekivala za praznike, London je postao oblast sa najstrožim restrikcijama, mnoge zemlje su suspendovale letove. Nije izvesno da li će se škole otvoriti u januaru. Iako je vakcinacija u toku, poruka je jasna ..

The post Milica Delević: Promene kroz koje sam prošla naučile su me da ne pravim planove unapred appeared first on Srpska dijaspora | Vesti iz dijaspore i o dijaspori.

Original Article