Mikica Petronijević nastavlja pozorišnu turneju po Švajcarskoj

148

23.11.2020

Mikica Petronijević, srpski glumac, pisac i režiser nastavlja svoju pozorišnu turneju po Švajcarskoj. U više navrata smo pisali o promocijama svojih knjiga i pozorišnim delima koje je izveo u poslednje vreme. Minulog vikenda publika je imala priliku da uživa u smehu i dobroj muzici uz „Kabare za bolesti duše”. „Trudimo se da uz poštovanje svih propisanih mera i ograničen broj publike, za sve koji žele i mogu, organizujemo naš bogati pozorišni program. Život i kultura, ne smeju da stanu uprkos svemu. Moramo voditi računa i o zdravlju ali i stanju duha“, izjavio je Mikica, uz široki osmeh da se na novim programom nastavlja druženje.

Još jedan pozorišni vikend je pred nama. Ovoga vikenda u prostorijama KUD Kolo iz Badena u petak 27. novembra sa početkom u 19 časova biće održano Humorističko veče Mikice Petronijevića. Već sledećeg dana u subotu 28.11. u hotelu Wikleried u Vetingenu (Landstrasse 36 Wetingen 5430, rezervacije na broj 078 886 75 15) takođe od 19 „Kontejner s’ pet..

The post Mikica Petronijević nastavlja pozorišnu turneju po Švajcarskoj appeared first on Srpska dijaspora | Vesti iz dijaspore i o dijaspori.

Original Article