Luda zabava srpskog glumca na ulicama Los Anđelesa dok “drnda” radio (FOTO, VIDEO)

82

Naš glumac Nikola Đuričko već duže od godine živi u Los Anđelesu i redovno uveseljava svoje pratioce na Instagramu.

Ovog puta Đuričko je okačio video-materijal u kom se vidi kako vozi automobil ulicama Los Anđelesa i sluša jednu poznatu radio-stanicu koja pušta stare hitove.

“Dragi prijatelji, predivno je vreme u Los Anđelesu, ovo je nova emisija ‘Džoni se vozi Los Anđelesom i drnda radio'”, rekao je glumac dok je nasmejan igrao uz glas Frenka Sinatre.

Poznato je da je naš glumac počeo da gradi karijeru u Americi, a veliki hit u kom će glumiti biće četvrta sezona popularne serije Netfliksove produkcije “Stranger things”.

Nikola nije jedina zvezda srpskog glumišta koja pokušava “preko bare” da izgradi karijeru. Marija Karan je 2011. godne glumila u čak tri strana filma, a u jednom joj je partner Entoni Hopkins.

Stefan Kapičić je izgradio blistavu karijeru u Holivudu, glumeći u filmu “Deadpool” sa jednim od najplaćenijih glumaca današnjice Rajanom Renoldsom, ali i u seriji “Bet..

The post Luda zabava srpskog glumca na ulicama Los Anđelesa dok “drnda” radio (FOTO, VIDEO) appeared first on Srpska dijaspora | Vesti iz dijaspore i o dijaspori.

Original Article