Lonely Planet TV – putovanje počinje u fotelji

121

Iako se granice zemalja širom sveta otvaraju, i putnici željno pakuju svoje kofere, postoji i onaj deo koji će sačekati da se cela ova situacija sa epidemijom potpuno smiri. Za njih je Lonely Planet TV pripremio posebnu poslasticu, putovanja na koja mogu da odu a da ne napuste udobnost svog kauča

Posetite svet, upoznajte najrazličitije i najzanimljivije kulture sveta, sve one predivne krajolike i pejzaže na jedan malo neuobičajen način. Od Sjedinjenih Država, preko Finske, do zlatnih obala Australije, sve je od sada tu na “klik”.

Jedan od najpoznatijih internet portala koji se bavi kulturom putovanja, Lonely Planet, lansirao je svoju video platformu u kojoj možete uživati u gotovo neograničenom video sadržaju sa svih krajeva sveta uz simboličnu nadoknadu.

Video material je profesionalne produkcije, i na platform možete pronaći praktično sve najzanimljivije sadržaje, kako o destinacijama, kulturama i atrakcijama, tako i o narodima i najukusnijoj svetskoj gastronomiji.

Ukoliko vas zanima kako izgleda doručak u Vijetnamu, ili kupanje u hladnim jezerima Kanade, posetite zvaničnu stranicu Lonely Planet TV.

Original Article