KUD Sveti Sava iz Altštetena u Švajcarskoj dobio novu upravu

56

23.11.202124.11.2021

more
Nova uprava drušva Sveti Sava
Foto: arhiva KUD Sveti Sava Altšteten

Kulturno umetničko društvo Sveti Sava iz Altštetena u Švajcarskoj dobilo je novu upravu. Za predsednika je izabran Pero Kovljenić, potpredsednika je Sanja Milekić, sekretar Suzana Todosijevljić, blagajnik je Nikola Aksić a ekonom Goran Dišić. Vlado Ljubičić je izabran za sportskog referenta, dok su Danijela Kovljenić, Anina Milić, Stefani Mirić i Sonja Zrnić zadužene za folklornu sekciju. Na godišnjoj skupštini ovog udruženja glavne teme dnevnog reda bile su izlaganje dosadašnjeg predsednika Miće Obranovića, zatim potpredsednika o radu i finansijskom situaciji u društvu, ekonoma, kao i sportskog referenta i članova folklorne sekcije. Razrešena je stara uprava i izabrani su predstavnici nove.

Počeo je i upis članova folklorne sekcije – pod motom „Hajde da zažmurimo, opanke na noge stavimo“. Svi koji imaju želju da se bave folklorom i žele da budu okruženi pozitivnim društvom i da time dop..

The post KUD Sveti Sava iz Altštetena u Švajcarskoj dobio novu upravu appeared first on Srpska dijaspora | Vesti iz dijaspore i o dijaspori.

Original Article