Kraljevstvo bijelih rada daje na znanje – da je konkurs i za rasejanje

170

10.11.202010.11.2020

Foto: arhiva udruženje stvaralaca Stihom govorim iz Bijelog Polja

Međunarodno udruženje stvaralaca „Stihom govorim” iz Bijelog Polja organizuje sedmi Međunarodni pesnički konkurs za decu. Svi koji žele da pošalju do svoje tri pesme, potrebno je da ih potpišu imenom i prezimenom (učenika), naznakom razreda, kao i naziv škole i ime mentora ili jednog roditelja, adresu stanovanja, mejl i broj telefona. Tema je slobodna! Radovi moraju biti na jednom od jezika: srpski, hrvatski, bosanski, crnogorski. Pisani fontom Times New Roman, veličina 12 vord dokument (doc ili docx) Radove dostaviti na mejl: kraljevstvobijelihrada@gmail.com do 15. novembra ove godine. Rezultati konkursa biće objavljeni 15.12.2020. godine na sajtu: www.kraljevstvobijelihrada.stihomgovorim.me

Nagrađeni učenici dobiće diplomu, a nagrađene i pohvaljene pesme kao i pesme po odabiru žirija naćiće se u Zborniku festivala. Autori najbolje pesme (po izboru žirija) će dobiti titulu Princ – Princeza Kralje..

The post Kraljevstvo bijelih rada daje na znanje – da je konkurs i za rasejanje appeared first on Srpska dijaspora | Vesti iz dijaspore i o dijaspori.

Original Article