Korona „produžila“ konkurs: novi rok za slanje radova „Moja otadžbina Srbija“ je 30. novembar

61

28.10.202028.10.2020

Pravoslavni dečji časopis „Svetosavsko zvonce“ i Srpsko odeljenje Međunarodnog fonda jedinstva pravoslavnih naroda (Moskva) raspisali su početkom godine konkurs za učenike na temu „Moja otadžbina Srbija“, ove godine je usled pandemije izazvane virusom korona i čitave složene situacije izazvane istom produžila rok za slanje radova. Novi (rok) je 30. novembar.

„Svi do sada poslati radovi su uvršteni u izbor, a nove radove, one koje niste stigli da završite, uradite i pošaljete zbog prekida školske nastave, možete da šaljete do kraja novembra. Krajnji rok za prijem radova je 30. novembar 2020. godine“ istakli su organizatori.

Konkurs u svim ostalim propozicijama ostaje nepromenjen. Prvonagrađeni iz starijih grupa će putovati na Krf sledeće godine, dok će se naknadno objaviti datum i mesto svečane dodele nagrada najboljima.

Cilj konkursa je: duhovno, moralno i patriotsko vaspitanje, očuvanje srpskog jezika i ćirilice.

Uslovi konkursa:

1. grupa – od predškolskog u..

The post Korona „produžila“ konkurs: novi rok za slanje radova „Moja otadžbina Srbija“ je 30. novembar appeared first on Srpska dijaspora | Vesti iz dijaspore i o dijaspori.

Original Article