Kompanija MTEL Austria otvorila filijalu u Gracu!

162

Kompanija MTEL Austria proširila je svoju mrežu filijala u Austriji otvaranjem poslovnice u Gracu. Poslovnica je smeštena nedaleko od centra grada u ulici Münzgrabenstr 36.
Stefan Božić, direktor MTEL Austria rekao je da je ova godina u znaku širenja prodajne mreže srpskog operatera u Austriji.

Početkom godine otvorena otvorena je poslovnica u Lincu, dok u Beču već postoji veća mreža filijala, a sada je poslovanje prošireno i na Grac.

– Korisnici širom Austrije su prepoznali dobru ponudu, te se javila potreba za otvaranjem poslovnica i u Gornjoj Austriji i Štajerskoj. Do kraja godine imamo u planu da otvorimo poslovnice u Salcburgu, Inzbruku i drugim delovima Austrije – rekao je Boži

Što se susednih evropskih tržišta tiče kaže da postoje ambiciozni planovi.

– Kao deo Telekom Srbija grupe, usluge televizije već pružamo u većini evropskih država. Međutim, u veoma bliskoj budućnosti, na tržištima Nemačke i Švajcarske, planiramo da ponudimo usluge mobilne telefonije i interneta – najav..

The post Kompanija MTEL Austria otvorila filijalu u Gracu! appeared first on Srpska dijaspora | Vesti iz dijaspore i o dijaspori.

Original Article