Klinton “popuje” Trampu a zaboravio na svoje skandale: Imao seks u Beloj kući, družio se sa pedofilom! (FOTO, VIDEO)

102

Nekadašnji predsednik Sjedinjenih Američkih Država Bil Klinton kritikovao je aktuelnog prvog čoveka Amerike Donalda Tramp, istakavši da je njegov mandat obeležio “samo haos”.

On je pozvao birače da na predstojećim izborima glasaju za kandidata iz redova demokrata Džoa Bajdena, piše “Telegraf”.

“Poricanje, skretanje pažnje i ponižavanje su odlični ako pokušavate nekoga da zabavite ili provocirate, ali u pravoj krizi, to se sve ruši kao kula od karata”, rekao je Klinton u govoru posvećenom konvenciji demokrata, kritikujući Trampov odgovor na pandemiju korona virusa.

“Ovalna soba u Beloj kući trebalo bi da bude komandni centar. Umesto toga, ona je centar oluje. Tamo je samo haos. Jedina stvar koja se nikada ne menja jeste njegova odlučnost da ne prihvati odgovornost za svoje postupke i svali krivicu na nekoga drugog”, dodao je nekadašnji predsednik SAD.

Podsećanja radi, Klintonovu političku karijeru obeležili su neki skandali, a jedan od najvećih jeste seks afera koju je imao sa tadaš..

The post Klinton “popuje” Trampu a zaboravio na svoje skandale: Imao seks u Beloj kući, družio se sa pedofilom! (FOTO, VIDEO) appeared first on Srpska dijaspora | Vesti iz dijaspore i o dijaspori.

Original Article