Kilo pasulja za njih je bogatstvo, a miševi po kući svakodnevnica

122

25.08.2020

Gordana, Ivana i Adriana sa majkom Dragicom
Foto: arhiva Srbi za Srbe

Humanitarna organizacija Srbi za Srbe ( www.srbizasrbe.org) pozvala je svoje donatore, prijatelje, simpatizere, ljude dobre volje da pomognu u onima kojima je pomoć zaista potrebna. Na žalost takvih ima mnogo i svaka priča je teška na svoj način. Prenosimo njihovu priču o majci Dragici Lončini, koja u mestu Klupac kod Loznice, koja odgaja tri ćerke.

Uvek je teško suočiti se sa surovim uslovima u kojima pojedina deca odrastaju. Takav je slučaj i sa porodicom Lončina iz Klupaca pokraj Loznice. Žive u kući koju su dobili, ali neophodno je još puno toga uraditi da bi ova samohrana majka i tri divne ćerkice imale koliko-toliko normalne uslove. Trenutno im je najveći problem masovna pojava miševa u kući!

Majka Dragica ima neki endem ispod oka za koji još uvek nije utvrđeno šta je, ali sumnjaju da je tumor: „Uskoro idem na snimanje, pa ćemo videti šta je. Možda ću na operaciju. Endem je nekad manji, a nekad..

The post Kilo pasulja za njih je bogatstvo, a miševi po kući svakodnevnica appeared first on Srpska dijaspora | Vesti iz dijaspore i o dijaspori.

Original Article