Kanadski lekar otvoreno o svojim pacijentima šta su preživeli posle prve doze vakcine protiv korone

34

Čarls Hof, porodični lekar iz Kanade, iznosi šokantne podatke iz sopstvenog iskustva i rada sa svojim pacijentima.

To nije stručno mišljenje, već kliničko iskustvo lekara iz njegove privatne prakse. Svi ovde pomenuti slučajevi dobro su mu poznati, njegovi dugogodišnji pacijenti.

U početku, dr Hof kaže da je počeo da primećuje neobične stvari u vezi sa vakcinom koju je koristio za vakcinaciju svojih pacijenata. To je genetska mRNA vakcina koju proizvodi Moderna (u vlasništvu Fondacije Bila Gejtsa). Kao primer navodi anafilaksiju (tešku alergijsku reakciju) koja bi, prema proizvođaču, trebalo da se javi u 1 na 100 000 slučajeva. Međutim, u njegovoj praksi 2 takve reakcije su se pojavile već u prvih 900 vakcinisanih. Šanse za to su izuzetno male i to je pokazatelj da su rezultati bezbednosnih studija značajno „ulepšani“ i ublaženi.

Posle takvih događaja, poslao je e-mail svojim kolegama i ljudima zaduženim za sprovođenje programa vakcinacije u kojem je upozorio na ove stvari i pitao da..

The post Kanadski lekar otvoreno o svojim pacijentima šta su preživeli posle prve doze vakcine protiv korone appeared first on Srpska dijaspora | Vesti iz dijaspore i o dijaspori.

Original Article