Kampovanje na točkovima na „dva sprata“

256

Holandska kompanija HAAKS je odlučila da kampovanje podigne na viši nivo, u njihovom slučaju bukvalno viši, jer se radi o kamperu koji se pratvara u kućicu na dva sprata

Opperland je ime novog kampera kompanije HAAKS, napravljen je od visokokvalitetnih materijala koji su na prvom mestu lagani, na drugom izuzetno praktični i izdržljivi. Kamper ima mogućnost da se transformiše u kućicu koja ima prizemlje i sprat, a dimenzije kućice su 4 x 2.3 x 2.5 metara.

Globalna epidemija je promenila ne samo planove za putovanja, već i načine i navike na koje smo do sada putovali, pa nije čudo da je ova kompanija oportunistički prišla tom problem. Usled ograničenosti i dostupnosti aviona i letenja, ljudi su potražili alternativne načine na koje mogu da istražuju i putuju, a da pritom ne ugrožavaju svoj prostor i luksuz.

Ove kamp “dodatke” lako možete namontirati ili skinuti sa modela Fiat Ducato, predviđene su za početak za taj model, a kada pronađete odgovarajuće mesto za postavljanje kampa, u vašem slučaju za parkiranje, dovoljno je da pritisnete dugme koje hidrauličnim polugama fiksira kamper za podlogu. To je sve.

U kamperu se nalazi kuhinja sa sudoperom, indukcijska ploča za kuvanje i mini-frižider, njihov radom ogućavaju solarne ploče u kombinaciji s baterijama. Pored toga, tu se nalazi i mini-trpezarija, kao i toilet sa tušem. Kao poseban deo, imate galeriju, tj drugi sprat predviđen za spavanje, pa kamper postaje mini-vikendica.

Cena mobilnog kampera sa Fiat Ducato-m iznosi oko 130.000 evra.

Original Article