“Ja sam Darko, SRBIN sa Kosova”, Arno Gujon poslao pomoć ali kad su shvatili ko će da vozi KAMION obuzele su ih EMOCIJE! (FOTO)

47

Arno Gujon, veliki humanitarac i sada direktor uprave za saradnju sa dijasporom i Srbima u regionu objavio je na svom Fejsbuk profilu da je kontigent sa pomoći srpskom narodu na Kosovu i Metohiji krenuo iz zavejanog Grenobla.

15 paleta nove garderobe, obuće, igračaka i školskog pribora obradovaće mališane i njihove roditelje i uneti im malo praznične atmosfere, sreću i radost u ovim tmurnim i teškim danima za srpski živalj na Kosovu i Metohiji.

Ono što je posebno interesantno jeste da je vozač kamiona Srbin sa Kosova koji nije mogao ni da zamisli da vozi kamion za svoju zemlju i svoje sunarodnike. Evo kako je lavinu emocija koja je sve prisutne obuzela opisao Arno Gujon na svom Instagram profilu:

“Danas u snegom zavejanom Grenoblu, volonteri humanitarne organizacije “Solidarnost za Kosovo” uprkos hladnoći završavaju utovar 15-te palete nove garderobe, obuće, igračaka i školskog pribora u šleper koji će krenuti na dug put ka Kosovu i Metohiji.

Pred sam polazak, iz kamiona izlazi voz..

The post “Ja sam Darko, SRBIN sa Kosova”, Arno Gujon poslao pomoć ali kad su shvatili ko će da vozi KAMION obuzele su ih EMOCIJE! (FOTO) appeared first on Srpska dijaspora | Vesti iz dijaspore i o dijaspori.

Original Article