Hrišćanska zajednica Radosti moja iz Štutgarta ponovo obradovala mališane na Kosovu i Metohiji

26

17.05.202118.05.2021

Porodica ŠarićPorodica Savić Porodica TrajkovićFoto: arhiva Narodnekuhinje.com

Članovi humanitarne hrišćanske zajednice Radosti moja iz Štutgarta, ovih dana su ponovo pomogli najmlađe Srbe na Kosovu i Metohiji. Oni su, od prikupljene pomoći, kupili jakne i cipele za decu i obradovali mališane sedamnaest domova. Sanja Dier Dragičević, Grozda i Dejan Lekić ispred ovog udruženja su posetili Kosovo i Metohiju, najmlađima uručili donaciju a svima pričinili veliku radost. „Najmlađi imali prilike da se srdačno obraduju donaciji koja im je predata uz najlepše reči podrške i ohrabrenja koje smo preneli u ime naših dobrotvora“, piše na sajtu Narodne kuhinje.

Preko deset godina za Svetoga Savu vredni članovi ove organizacije dodeljuju deci na Kosovu i Metohiji vredne svetosavske paketiće i pomažu veći deo njihovih roditelja, kao i Narodnu kuhinju „Braća devet Jugovića“. U tome imaju podršku velikog broja Srba u ponajviše u Štutgartu sa okolinom ali ne zaostaje mnogo ni os..

The post Hrišćanska zajednica Radosti moja iz Štutgarta ponovo obradovala mališane na Kosovu i Metohiji appeared first on Srpska dijaspora | Vesti iz dijaspore i o dijaspori.

Original Article