Hotelska grupa Budvanska rivijera

10

Turističko naselje “Slovenska plaža”

Zeleni raj u srcu Budve

Turističko naselje „Slovenska plaža“ u stilu malog mediteranskog grada raznolikog sadržaja “ i ovog ljeta biće najatraktivniji dio ponude Hotelske grupe Budvanska rivijera. Smještena nadomak gradske plaže i budvanskog Starog grada, na površini od preko 175 000m2, “Slovenska plaža” predstavlja jedinstven hotelsko turistički kompleks u ovom dijelu Mediterana. U okviru samog kompleksa uzgaja se i njeguje preko 300 vrsta različitih biljaka pa se zato Slovenska plaža često naziva i Zelenom oazom Budve.

U sastavu TN “Slovenska plaža” nalazi se 1016 smještajnih jedinica raspoređenih u 10 vila, kategorisanih sa 3* i 4*. Jasno označene i medjusobno povezane smještajne jedinice omogućavaju jednostavno kretanje i snalaženje kroz turistički rizort. Za komforan i udoban boravak, sobe i apartmani opremljeni su standardnom hotelskom opremom. Veliki broj smještajnih jedinica posjeduje i terasu sa pogledom na atrijume koji pružaju jedinstven mediteranski ugođaj.

Prepoznatljiva po njegovanim zelenim površinama, bazenima na otvorenom, dječijim igralištima, teniskim terenima, kafeima, restoranima, prodavnicama i ostalim uslugama, “Slovenska plaža” pruža odlične uslove za aktivan odmor uz brojne sportsko-rekreativne i zabavne sadržaje.

Veoma važan segment ponude „Slovenske plaže“, čini animacija za djecu i odrasle. Visoko stručni i edukovani animatori raspolažu adekvatnim vještinama, te različitim tematskim programima prilagođenim svim uzrastima, od jutarnjih časova mame osmijehe zadovoljstva gostiju i čine njihov boravak sadržajnim i zanimljivim.

Zbog izuzetne prostranosti u hotelskom kompleksu “Slovenska plaža” moguće je bez problema održavati fizičku distancu i poštovati sve mjere i preporuke Svjetske zdravstene organizacije i nadležnih državnih organa, pa je u aktuelnim okolnostima “Slovenska plaža” idealno mjesto za bezbjedan odmor što potvrđuje i međunarodna oznaka za sigurna putovanja “Safe travels”.

HOTEL PALAS

Oaza za odmor i relaksaciju

Hotel Palas 4*, odavno je prepoznatljiv na svjetskoj turističkoj mapi kao jedan od najljepših hotela na Jadranu. Smješten na samoj obali Petrovca, slikovitog i šarmatnog gradića u blizini Budve, uvijek je bio atraktivna destinacija za istinske hedoniste. Čarobni zalasci sunca i pogledi na ostrva Katič i Sveta Nedjelja, često su sinonim za svu ljepotu i autentičnost hotela Palas.

Hotel posjeduje 171 moderno dizajniranu i savremeno opremljenu smještajnu jedinicu kao i luksuzni depadans kapaciteta 48 apartmana pod nazivom “Palas Lux”, čime ponuda hotela zadovoljava i potrebe gostiju sa istančanim ukusom za komfor i luksuz.

Tokom cijele godine, gostima su na raspolaganju brojni sadržaji. Osim udobnih soba od kojih većina ima pogled na more, u okviru hotela nalazi se wellness&spa centar sa zatvorenim i otvorenim bazenom, saunom, turskim kupatilom, djakuzijem i teretanom.

Ono po čemu se hotel “Palas” izdvaja od drugih, svakako je tradicionalno gostoprimstvo osoblja, pa onda i ne čudi što gosti često, iznoseći svoje utiske o hotelu, pominju da se ovdje osjećaju kao kod kuće. Tome doprinosi i sjajna gastronomska ponuda hotela u okviru kojeg se nalazi pop up restoran Makarul sa izvanrednom nacionalnom i internacionalnom kuhinjom.

Hotel “Palas” je poznat i kao idealno mjesto za vjenčanja o čemu svjedoči i prestižno priznanje „World Luxury Hotel Awards“ koje je svrstalo ovaj hotel u top 1 luksuznu destinaciju za vjenčanja. Takodje, u hotelu je veoma zastupljen MICE turizam, pa je “Palas” često domaćin brojnih kongresa, seminara i drugih događaja.

U ljetnjim mjesecima, gosti imaju priliku da koriste hotelsku plažu, kao i niz zabavno sportskih aktivnosti za djecu i odrasle, u okviru programa animacije.

Hotel Palas je nosilac međunarodne oznake „Safe travels“ koju dodjeljuje Svjetski savez za turizam i putovanja (WTCC) turističkim subjektima širom svijeta koji su usvojili globalne standarde zdravstvene i higijenske zaštite, kao važan preduslov za sigurna putovanja.

HOTEL ALEKSANDAR

Kompletan primorski ugođaj na samoj obali mora

Hotel Aleksandar 4* predstavlja pravi biser hotelske ponude Budve. Nalazi se u neposrednoj blizini Turističkog naselja “Slovenska plaža”, na svega 20 metara od gradske plaže i 15 minuta hoda od budvanskog Starog grada. Ovakva pozicija hotela i sadržaji koje nudi u kombinaciji sa prirodnim mediteranskim zelenilom koje ga okružuje, čine hotel Aleksandar idealnim za savršen odmor na obali mora.

Hotel ima 187 smještajnih jedinica, 3 otvorena bazena, mini wellness & spa centar, masažni i fizioterapeutski centar, kao i savremeno opremljene dječije igraonice u unutrašnjem i spoljašnjem prostoru.

Hotel posjeduje hotelsku plažu koja je na raspolaganju gostima uz posebne pogodnosti korišćenja plažnog mobilijara.

Hotel Aleksandar je vrlo pogodan za sastanke, konferencije i manje kongrese, jer osim izuzetne pozicije i odličnog hotelskog sadržaja posjeduje dvije konferencijske sale.

Hotel Aleksandar je nosilac međunarodne oznake „Safe travels“ koju dodjeljuje Svjetski savez za turizam i putovanja (WTCC) a koja je potvrda usvojenih globalnih standarda zdravstvene zaštite kao preduslova za sigurna putovanja.

Ovaj članak Hotelska grupa Budvanska rivijera se pojavio prvo na TU magazin.

Original Article