Hotel u Hanoju nudi luksuz od 24 karata

155

U Hanoju, glavnom gradu Vijetnama, otvoren je hotel za goste pomalo čudnog ukusa i stila, a radi se o hotelu koji je sve napravio od zlata

Zlatni hotel, Dolce Hanoi Golden Lake, ima pet zvezdica, i turistima nudi pozlaćene kade, bazene, pa čak i toalete napravljene od zlata. Kako se zemlja polako otvara nakon višemesečne pauze, zbog pandemije virusa Covid-19, vlasnici hotela su želeli da ponude turistima nešto posebno, i nešto što do sada nije bilo moguće videti, ne samo u Vijetnamu, već i u svetu.

Za dekoraciju hotela, čiji je vlasnik grupa Hoa Binh, a njime upravlja korporacija Wyndham Hotels & Resorts Inc. sa sedištem u Sjedinjenim Državama, upotrebljeno je preko jedne tone zlata, a pozlaćeni su bazen, sobe, kupatila, i delovi recepcije.

Najinteresantnija politika hotela jeste to što noćenje košta 250 dolara, što je u rangu ostalih hotela, pa je zlatni luksuz nekako i pristipačan, ako je to ono šta vam treba. Dok ostali hotelu nude luksuz u formi mermera i ostalih skupocenih materijala, ovaj hotel nudi ekskluzivu, čisto zlato.

Original Article