Fudbalski klubovi sa istoka Hrvatske dobili stolice za tribine

131

Vrednost ove donacije je oko 10.000 evra, a ona je deo potpisanog sporazuma između Opštine Stara Pazova i Zajedničkog veća opština.

– Ovo će sigurno doprineti da uslovi odigravanja utakmica, pogotovo za ljude koji budu dolazili da gledaju, budu bolji. Zajedničko veće opština zahvalno je svojim partnerima, odnosno Opštini Stara Pazova, koja je izdvojila finansijska sredstva i na taj način pomogla rad fudbalskih klubova sa područja našeg delovanja – pojašnjava predsednik Zajedničkog veća opština Srđan Jeremić.

Juče su stolice stigle u Borovo odakle će kasnije biti isporučene klubovima pa će tako u Vukovar otići 200 stolica, po 100 u Negoslavce i Pačetin, a 100 ostaje u Borovu koje će biti postavljene na nove tribine stadiona FK „Sloga“.

– Kroz evropske projekte je obezbeđena gradnja nove zgrade uprave uz prateće projekte na kojoj će se nalaziti i tribine. Ova donacija puno znači opstanku sporta na našem području. Pomoći će poboljšanju uslova odigravanja utakmica. S obzirom da se građe..

The post Fudbalski klubovi sa istoka Hrvatske dobili stolice za tribine appeared first on Srpska dijaspora | Vesti iz dijaspore i o dijaspori.

Original Article