Evropa park iz nemačkog Rusta ponovo proglašen za najbolji zabavni park Evrope

60

10.12.2020

Evropa Park ponovo proglašne za najbolji zabavni park Evrope
Foto: Evropa park

I u ovoj teškoj i veoma neobičnoj godini, kada su mnogi životi ugroženi, mnoge firme dovedene do propasti kada su ograničena druženja, viđanja, proslave i sva ona mala i velika zadovoljstva, za mnoge i dalje postoji razlog za radost. Među njima je i omiljeno mesto mnogih Evropljana, zabavni park Evropa park iz nemačkog gradića Rust nadomak Frajburga. Park je često mesto susretanja Srba iz Nemačke, Švajcarske, Austrije, Francuske, Skandinavije…. ali i iz Srbije, Amerike, Kanade, Australije. Sa druge strane za mnoge je važan poslodavac u raznim privrednim granama, tako da zapošljava veliki broj Srba.

Evropa park je ove godine poneo titulu najboljeg evropskog parka „European Star Avards“, a godinama nosi titulu i najboljeg svetskog parka. Porodica Mak u čijem vlasništvu je ovaj park kao i akva park Rulantika ne prestaje da iznenađuju idejama, gestovima, spektakularnim i porodičnim atrakcijama. Pr..

The post Evropa park iz nemačkog Rusta ponovo proglašen za najbolji zabavni park Evrope appeared first on Srpska dijaspora | Vesti iz dijaspore i o dijaspori.

Original Article