Edukacije za nezaposlene i uređenje Ženskog preduzetničkog centra

206

Svako ko želi da promeni svoj status nezaposlene osobe ima priliku da učini prvi korak sticanjem znanja i veština i to zahvaljujući zanimljivom i veoma korisnom projektu čija je realizacija započela u Dalju. Reč je o projektu naziva “D.O.N.A.U. – Dalj, Osijek, Našice aktivacijom do uspeha” u okviru koga se održava prvi ciklus edukacija za nezaposlene osobe. Predavanja će trajati tokom celog meseca juna, a potrebno je samo da se svi zainteresovani jave u Preduzetničko-razvojni centar opštine Erdut.

– Prvi ciklus edukacija za nezaposlene u Dalju počinje 1. juna 2020. godine u 10 časova, u prostoru Kulturnog i naučnog centra “Milutin Milanković”. Učešće na edukacijama je besplatno, uz obaveznu prijavu i dostavu dokumentacije – kopije važeće osobne iskaznice i potvrde s HZZ-a o statusu u evidenciji nezaposlenih osoba – izjavila je Gordana Čer Krnjajić iz PORC-a.

Nezaposleni koji nisu prijavljeni na Hrvatski zavod za zapošljavanje na edukaciji će potpisati izjavu o statusu nezaposlene oso..

The post Edukacije za nezaposlene i uređenje Ženskog preduzetničkog centra appeared first on Srpska dijaspora | Vesti iz dijaspore i o dijaspori.

Original Article