Др Јанићијевић – Питсбург: „Срби у Америци верују да ће данас победник на председничким изборима бити Доналд Трамп“!

132

11. 2020.

Америка данас бира председника, на изборима на којима су кандидати за четворогодишњи мандат у Белој кући републиканац, садашњи председник Доналд Трамп / 74 / и демократа, бивши потпредседник Џозеф Џо Бајден / 77 /.

Др Ненад Јанићијевић, један од најугледнијих Срба у САД и највећи донатор српског народа последњих деценија, верује у победу садашњег председника САД Доналда Трампа и да ће и наредне године предводити Америку и да ће завршити оно што је успешно започео, па га је пандемија коронавирус у томе тренутно зауставила.

О томе је недавно Др Јанићијевић разговарао и са Ричардом Гренелом, специјалним изаслаником председника Трампа за Србију, у оквиру изборне кампање и пренео му да ће Српска заједница гласати за Доналда Трампа, јер је пре свега убеђена да ће за српски народ у Србији и на Косову и Метохији учинити много више него претходне администрације, које су представљали кандидати демократске странке. Бајден је био на власти у САД у својству потпредседника и ништа није..

The post Др Јанићијевић – Питсбург: „Срби у Америци верују да ће данас победник на председничким изборима бити Доналд Трамп“! appeared first on Srpska dijaspora | Vesti iz dijaspore i o dijaspori.

Original Article