Dodela nagrade na konkursu „Moj jezik, moj svet – zašto učim srpski jezik“ se pomera za drugu polovinu septembra

43

17.06.202117.06.2021

Predstavnici Ambasade Republike Srbije u Berlinu obaveštavaju učenike i roditelje đaka koji su učestvovali na literarnom konkursu „Moj jezik, moj svet – zašto učim srpski jezik” da se dodela nagrada pomera za drugu polovinu septembra.

„Nadali smo se da ćemo do kraja ove školske godine moći da organizujemo dodelu nagrada autorima najboljih radova na literarnom konkursu „Moj jezik, moj svet – zašto učim srpski jezik“. Međutim, situacija sa organizacijom javnih događaja u Berlinu je još uvek nepovoljna i nismo dobili saglasnost nadležnih da možemo da priredimo ovakav događaj do kraja juna. Stoga smo primorani, imajući u vidu da je kraj školske godine u pojedinim pokrajinama veoma blizu, a na osnovu konsultacija sa koordinatorkama nastave, da svečanost povodom dodele nagrada pomerimo za drugu polovinu septembra“, istaknuto je u srpskoj ambasadi u Berlinu.

O tačnom datumu održavanja svečanosti učesnici će biti naknadno obavešteni. „Sa velikim radošću iščekujemo počet..

The post Dodela nagrade na konkursu „Moj jezik, moj svet – zašto učim srpski jezik“ se pomera za drugu polovinu septembra appeared first on Srpska dijaspora | Vesti iz dijaspore i o dijaspori.

Original Article