Dijaspora u Americi bira najlepšu SRPKINJU! (FOTO)

12

“American Serbian Association for Prosperity” (A.S.A.P.), neprofitna organizacija iz Los Anđelesa, organizuje izbor za Mis Srpske Dijaspore SAD 2020 (www.Missserbiandiaspora.com). Zbog aktuelne situacije izbor će biti online, a pravo učešća imaju sve devojke srpskog porekla bez obzira gde su rođene (SAD, Srbija, Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Crna Gora…) a koje sada zive u Americi.

Najbolje plasirana devojka koja je ujedno i državljanka Srbije biće učesnica velikog finala za izbor Miss Srbije 2020 koje će se krajem oktobra održati u Beogradu, u organizaciji kompanije Miss Yu, piše “SerbianTimes.info”.

„Srpske žene su poznate u svetu po svojoj inteligenciji, sposobnostima i šarmu, ali pre svega po svojoj osobitoj lepoti kako spolja tako i iznutra. Naša buduća Mis srpske dijaspore SAD 2020 trebalo bi da odražava vrednosti koje srpski narod dugo neguje, a to su porodica, zajednica, intelektualno usavršavanje i iznad svega poštovanje naše vera i srpskog nasleđa,“ rekla je Marina Švabić, ..

The post Dijaspora u Americi bira najlepšu SRPKINJU! (FOTO) appeared first on Srpska dijaspora | Vesti iz dijaspore i o dijaspori.

Original Article