Deseta konferencija novinara i medija dijaspore i Srba u regionu

81

Udruženje novinara Srbije (UNS) uz podršku Uprave za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu Ministarstva spoljnih poslova organizovaće 29. decembra ove godine Desetu medijsku konferenciju dijaspore i Srba u regionu.

Konferencija će zbog pandemije Covid-19 biti održana preko Zoom aplikacije. Tema Desete konferencije će biti rad medija, organizacija i rad udruženja Srba iz regiona i dijaspore tokom pandemije, te da li je i na koji način ona uticala na kvalitet rada i ekonomsku održivost medijske delatnosti Srba u dijaspori i regionu.

U drugom delu Konferencije biće predstavljen UNS-ov sajt www.umrezavanje.rs pokrenut povodom desete jubilarne Konferencije sa idejom da predstavlja platformu za umrežavanje medija i organizacija Srba iz regiona i dijaspore sa matičnom državom.

Prijave za učešće na konferenciji zainteresovani predstavnici medija, udruženja i organizacija mogu poslati na elektronsku adresu ana.petronijevic@uns.rs do 17. decembra.

The post Deseta konferencija novinara i medija dijaspore i Srba u regionu appeared first on Srpska dijaspora | Vesti iz dijaspore i o dijaspori.

Original Article