“Da nije bilo Obame ja ne bih bio ovde”! Besni “rat” između Trampa i Mišel!

69

Supruga bivšeg predsednika SAD Mišel Obama napala je aktuelnog predsednika Trampa u govoru na konvenciji Demokratske stranke. Tramp joj je odgovorio: Vaš suprug me je doveo na ovo mesto!

Predsednik Donald Tramp žestoko je uzvratio bivšoj prvoj dami nakon što je ona okrivila njegovu administraciju za ekonomski krah nakon proglašenja pandemije COVID-19, prenosi “Serbiantimes.info”.

Tramp je odgovorio na njenu primedbu pišući na Tviteru: “Neka neko objasni Mišel Obami da Donald Dž. Tramp ne bi bio ovde, u prelepoj Beloj kući, da nije bilo posla kojeg je obavio Vaš suprug, Barak Obama.”

“Moja administracija i ja izgradili smo najveću privredu u istoriji bilo koje zemlje, isključili je, spasili milione života, a sada gradimo još veću ekonomiju nego ranije. Posao teče, NASDAK je već na rekordnom nivou, ostatak sledi. Opustite se i gledajte!“

Mišel Obama je nekoliko puta napala Trampa tokom svog govora i izrazila razočaranje američkim narodom zbog izbora Trumpa 2016. godine.

“Kao što sam..

The post “Da nije bilo Obame ja ne bih bio ovde”! Besni “rat” između Trampa i Mišel! appeared first on Srpska dijaspora | Vesti iz dijaspore i o dijaspori.

Original Article