CrazyCap UV Light – najbolji partner na putovanjima

77

Idealan je za putovanja i izlete, odličan i za tople napitke i za hladnu vodu. Ovaj mali termos biće vam saputnik zdravlja i zlata vredan, posebno što za njega, tako bar kažu, nema prepreka

Putovanja širom sveta su trenutno na pauzi, međutim, posebno su postala popularna putovanja po prirodi, i uživanje u šumama i planinama. Svi znamo da takva putovanja, bilo da su organizovana u vidu boravka u kolibama i kampovima, bilo da se izvode u sopstvenoj režiji, imaju nešto zajedničko, i to se odnosi na najvitalnije resurse, vodu i hranu.

Osim toga, često se možete naći na putovanju u nekoj zemlji gde vam pijaća voda iz sistema može izgledati u najmanju ruku sumnjivo, a niste u prilici da pitate nekog da li je ona u stvari ispravna za konzumiranje.

Voda je najneophodniji resurs, a CrazyCap UV Light je tu da pomogne da se reši problem ispravne vode za piće. Radi se o lepo dizajniranom, pametnom, praktičnom termosu koji dezinfikuje UV svetlom sadržaj, kako bi on bio potpuno bezbedan za upotrebu.

Napunite termos, stisnete dugme i sačekate oko minut da UV lampa potamani 99,99% mikroba. Termos ima dve mogućnosti, normalno i napredno dezinfikovanje, baterija koja se puni oko sat i po vremena dovoljna je da vam steriliše vodu otprilike nedelju dana.

Cena ovakvog aparata na Amazonu je oko 65 evra.

Original Article