Čitava HoReCa u šoljici kafe na TRIESTESPRESSO EXPO 2024

7
citava-horeca-u-soljici-kafe-na-triestespresso-expo-2024

B2B sajam posvećen profesionalnom svetu kafe, sada u svom 11. izdanju, obećava mnogo novih sadržaja u uobičajenom ekskluzivnom ambijentu stare tršćanske luke

Grad Trst se priprema da od 24. do 26. oktobra 2024. dočeka 11. izdanje Triestespresso Expo, referentnog B2B skupa za profesionalce u industriji kafe, gde će se definisati budućnost same kafe. Smešten u modernom konferencijskom centru tršćanskog Porto Vekija, ovaj događaj obećava izuzetne mogućnosti poslovanja u ekskluzivnom i prefinjenom okruženju.

Čitava HoReCa u šoljici kafe na TRIESTESPRESSO EXPO 2024

Triestespresso Expo je najznačajniji bijenalni događaj u sektoru, u potpunosti posvećen svetu espreso kafe. Sa više od 120 izlagača i 10.000 međunarodnih posetilaca u poslednjem izdanju, sajam nastavlja da raste i konsoliduje se kao globalna referentna tačka za industriju kafe.

Čitava HoReCa u šoljici kafe na TRIESTESPRESSO EXPO 2024

Trst, već poznat kao „prestonica kafe“, više od tri veka je bio domaćin visoko specijalizovanom sektoru kafe, što ga čini idealnom lokacijom za ovaj događaj. Nova međunarodna putna mreža garantuje lak pristup sajmu koji se nalazi na par koraka od centra grada, i ima prekrasan pogled na more.

Čitava HoReCa u šoljici kafe na TRIESTESPRESSO EXPO 2024

Triestespresso Expo 2024 će biti mesto gde će međunarodni operateri moći da se sastanu, razmene ideje i formiraju nova partnerstva. Događaj, obogaćen brojnim pratećim aktivnostima, uključivaće demonstracije, seminare i prezentacije inovativnih proizvoda, nudeći kompletno i zanimljivo iskustvo.

Kupovinom ulaznica unapred možete ostvariti značajan popust.

Za dodatne informacije dostupna je web stranica sajma.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

Ovaj članak Čitava HoReCa u šoljici kafe na TRIESTESPRESSO EXPO 2024 se pojavio prvo na TU magazin.