Bogati i slavni napuštaju Holivud! Višemilionske kuće prazne, a oko njih beskućnici i otpad!

139

Novi izveštaj Dejli Mejla tvrdi da bogati i slavni, koji čine veći deo poreske osnovice Los Anđelesa, napuštaju grad u velikom broju zbog neizmirenih taksi, restrikcija usled koronavirusa i lošeg državnog upravljanje, a sve to je izazvalo povećanu stopu kriminala.

„Na samo tri bloka od luksuznih stambenih jedinica beskućnici su ručno izradili šatore od lepršavih cerada i kartonskih kutije “ koje okružuju teretanu Švarcenegera sa svih strana, izveštava Dejli Mejl iz centra Los Anđelesa, prenosi “Serbiantimes.info”.

Narkomani i beskućnici, od kojih su mnogi očigledno psihički oboleli, hodaju ulicama poput zombija – na samo tri bloka od višemilionskih kuća koje gledaju na Tihi okean.

„Ukradeni bicikli su nagomilani svuda po trotoarima pored razbacanih špriceva“.

„TV prilozi su ispunjeni horor pričama iz celog grada; žene koje su napadnute tokom jutarnjeg trčanja ili stanovnicima koji se vraćaju kući kako bi pronašli strance koji uriniraju u njihovim dvorištima.”

Šef kompanije koja ..

The post Bogati i slavni napuštaju Holivud! Višemilionske kuće prazne, a oko njih beskućnici i otpad! appeared first on Srpska dijaspora | Vesti iz dijaspore i o dijaspori.

Original Article