“Bez obezbeđenja nema mrdanja ni ispred kuće”, zavirite u Novakov život u Njujorku

116

Trener Novaka Đokovića Goran Ivanišević otkrio je kako izgleda svakodnevica u Njujorku u nedeljama pred US Open i u jeku pandemije korona virusa.

COVID-19 je velikim delom poremetio sportsku 2020. godinu, pa na Flašing Medouzu neće moći da se čuje ni mušica sa praznih tribina, a Ivanišević opisuje koliko su Amerikanci ozbiljno shvatili organizaciju ovog turnira, piše “Telegraf”.

“Ok ljudi, ovde imamo slobodan dan, tu je i moj prijatelj Žarković. Nažalost, na ovom lepom mestu smo u “mehuru” i klonimo se nevolja. Ovo je naše obezbeđenje, 24 sata. Bez njega ne možemo da mrdnemo nigde. Čak i ispred kuće nas prati obezbeđenje svakog dana dok god smo ovde”, kaže Ivanišević u snimku.

Za US Open je primenjen sličan plan koji je bio i za NBA ligu, gde su svi igrači u jednom “mehuru”, odnosno zatvoreni pod striktnim pravilima i ništa drugačije nije ni u Njujorku odakle se Goran javio.

Amerikanci sve to rade sa ciljem da se maksimalno suzbije opasnost od zaraze korona virusom na njihovom turn..

The post “Bez obezbeđenja nema mrdanja ni ispred kuće”, zavirite u Novakov život u Njujorku appeared first on Srpska dijaspora | Vesti iz dijaspore i o dijaspori.

Original Article