Belgrade Restaurant Show manifestacija

40

Beograd će od 28. septembra do 2. oktobra biti mesto održavanja manifestacije i gastronomske avanture. Putovanje koje očekuje posetioce podrazumeva praktično sve što ugostitelji Boograda nude, od ulične i utešne hrane do vrhunskog fajn dajning iskustva

Belgrade Restaurant Show manifestacija biće održan od 28. septembra do 2. oktobra. Više od 50 restorana u Bogradu otvoriće svoja vrata za jedinstvenu gastronomsku manifestaciju. U restoranima koji su deo ove avanture cene hrane će za određene menije biti niže za minimum 30%, navodi eKapija.

Picokeri, pasta koja je podelila Italiju, saznajte više.

Osim uživanja u hrani i delikatesima, posetioci će moći da učestvuju u gastro konferenciji, kao i ekskluzivnom događaju koji je nažalost limitiran na samo 100 učesnika. U pitanju je “Ultimate Dinner”, humanitarna večera na kojoj će svoje znanje i veštinu demonstrirati nekoliko najboljih domaćih šefova.

Belgrade Restaurant Show manifestacija ima za cilj i promovisanje restorana glavnog grada, i poziva goste na povratak. Pored toga, ona promoviše i slavi gatro kulturu i Beograda i Srbije na jedan interesantan i zanimljiv način.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

Ovaj članak Belgrade Restaurant Show manifestacija se pojavio prvo na TU magazin.

Original Article